Fii ambasadoarea noastra

Anul acesta Moş Crăciun aduce din partea Pampers® şi UNICEF un cadou special!

De sărbători, Pampers® şi UNICEF vor să-ţi mulţumească ţie şi tuturor celorlalte Mămici-Ambasador care s-au implicat în Campania 1 pachet = 1 vaccin.

Înregistrează-te şi apoi urmează câţiva paşi simpli pentru a crea spotul micuţului tău! Dacă ai deja cont, poţi începe imediat!

Inscrie-te
Date de access

Campurile marcate cu * sunt obligatorii pentru a te putea inregistra!

Despre mine:

Avem nevoie de aceste date pentru a-ţi trimite premii sau alte informaţii.

*  
*  
*  
*  
*  
*  
*  

 

right

Copilul meu:

Aceste informaţii ne ajută să adaptăm newsletter-ul şi comunicarea la vârsta copilului tău sau la stadiul sarcinii tale.

* ex. zz/ll/aaaa
Sexul: Necunoscut Baiat Fata *
*

Ce doresti să primeşti de la noi:

Nu doresc sa primesc nici un fel de informaţii.
Da, vreau să primesc prin poştă sau email informaţii despre dezvoltarea copilului meu şi alte oferte Pampers (cum ar fi cupoane de reducere, concursuri cu premii sau produse noi).
Da, vreau să primesc prin poştă sau email alte informaţii şi oferte despre alte produse Procter & Gamble (cum ar fi Pantene, Camay, Always).
Sunt interesată de articolele despre cum este să fii mămică şi să ai un serviciu.

*Am citit Termenii şi Condiţiile website-ului www.pampers-unicef.ro, am citit Declaraţia de Confidenţialitate şi de asemenea, sunt de acord cu înregistrarea datelor mele cu caracter personal în baza de date a societăţii Procter & Gamble Marketing Romania SRL.

Am luat la cunostinţă faptul că am, potrivit Legii 677/2001, dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14) şi dreptul de opoziţie (art. 15), după cum urmează:

  • Am dreptul de a solicita, printr-o cerere adresată Procter & Gamble, modificarea, ştergerea sau actualizarea datelor mele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 677/2001.
  • Am dreptul de a obţine de la Procter & Gamble, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului cã datele care mă privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Procter & Gamble.
  • Am dreptul de a mă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară, ca datele care mă vizează să facă obiectul unei prelucrări.
  • Pot intrerupe oricand acest contact cu P&G. Pentru a nu mai primi informatii si materiale despre P&G, precum si despre campaniile si produsele acesteia sau ale partenerilor sai, si pentru ca datele tale sa fie scoase din baza noastra de date, te rugam sa trimiti un email la: unsubscribe@pampers-unicef.ro.


*
Cod Securitate